Červené maso je důležitou částí výživy, nutná je míra, říká odbornice

Další články k tématu: • Čína se chystá klonovat miliony krav. Jejich maso je prý nejchutnější • Dobré maso bez tuku neexistuje, říká řezník Paul Day • Čechům začíná chutnat šnečí maso, olomoucká farma ho zpracovala stovky kilogramů • Zdravotnická …

Importováno: 21. ledna 2016 (06:25), Lidovky.cz - věda

Trvalý odkaz: http://relax.lidovky.cz/cervene-maso-je-dulezitou-casti-vyzivy-nutna-je-mira-rika-odbornice-11g-/veda.aspx?c=A160119_125037_ln_veda_ape#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_veda&utm_content=main

Květen 2024

« | »

Po Út St Čt So Ne
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031